ClubContabilitate.ro Q&A

"Organizare gestiune de bucatarie in societate comerciala, srl"

Buna ziua.Daca poate cineva sa-mi spuna despre o lege,un articol din lege in care este prevazut ca un contabil angajat intr-o firma are obligatia de a intocmi rapoarte de gestiune,rapoarte de productie,bonuri de consum pentru activitatea de bucatarie.Mentionez ca firma are mai multi bucatari si un bucatar sef care preia marfa de la furnizori,o da in consum si coordoneaza activitatea din bucatarie.
Multumesc mult.

Adaugata in
  • Studii de caz

Angela Coroiu
 User  Angela Coroiu a intrebat la 05 Mai. 2017

 

2 raspunsuri

Te ajuta acest raspuns? Voteaza aici! Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Angela Coroiu
 User Angela Coroiu a raspuns userului adrian condurache la 06 Mai. 2017
Fisa postului e clara, contine sarcini si de gestionare.Regulamentul intern este la modul general.Multumesc mult.



Te ajuta acest raspuns? Voteaza aici! Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adrian Condurache
 Consultant Adrian Condurache a raspuns la intrebare la 05 Mai. 2017
Probabil ca veti afla mai multe din fisa postului. Aceste sarcini sunt trasate de regulamentul intern.



Alte intrebari despre Studii de caz

Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubContabilitate.ro
Sectiuni
  • ANAF si MFP
  • Codul de procedura fiscala
  • Codul fiscal
  • Declaratii si Formulare
  • Legea Contabilitatii
  • Monografii contabile
  • Studii de caz
  • TVA
Video club

X