Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

Logheaza-te utilizand retelele de socializare Login Facebook
Recuperare parola
ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Organizare gestiune de bucatarie in societate comerciala, srl

Buna ziua.Daca poate cineva sa-mi spuna despre o lege,un articol din lege in care este prevazut ca un contabil angajat intr-o firma are obligatia de a intocmi rapoarte de gestiune,rapoarte de productie,bonuri de consum pentru activitatea de bucatarie.Mentionez ca firma are mai multi bucatari si un bucatar sef care preia marfa de la furnizori,o da in consum si coordoneaza activitatea din bucatarie.
Multumesc mult.
Adaugata in   Studii de caz

2 raspunsuri


la 05 Mai. 2017
Probabil ca veti afla mai multe din fisa postului. Aceste sarcini sunt trasate de regulamentul intern.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 06 Mai. 2017
Fisa postului e clara, contine sarcini si de gestionare.Regulamentul intern este la modul general.Multumesc mult.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Expertii nostri

contabil Silviu Badea
Absolvent al ASE, colaboreaza in continuare cu succes in mediul didactic. S-a specializat in...
Contabil sef Teodora Munteanu
Are o experienta deosebita in rezolvarea problemelelor practice ale contabilitatii. Dificultatile...