Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

inregistrari contabile evidenta bar

Buna ziua, am mai apelat pana acum la sfatul dvs de doua ori si va sunt tare recunoscatoare. Am preluat o evidenta pentru un bar care printre marfurile vandute, prepara cafea si ceai.
As dori daca se poate sa ma ajutati cu inregistrarile contabile pentru partea de productie, merg pe varianta folosirii conturilor 301,3028, 345, 711? Sa imi fie iertata remarca, dar pentru cateva cafele si ceaiuri vandute in luna ma cam impiedic in aceasta productie. Ce alta varianta corecta din punct de vedere contabil mai pot adopta ?
Va multumesc tare mult. Cu deosebit respect.

3 raspunsuri


la 03 Oct. 2017
Pentru ceai si cafea se poate face exceptie daca aveti consumul si tratati produsele ca marfa gen- cafea cu lapte si zahar...
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 05 Oct. 2017
Eu am si bar si restaurant si nu fac nici o productie. Tin evidenta global valorica (iti permite legea contabilitatii), pe baza retetarului am facut preturile la mancare, cafea, ceai etc. si scad din gestiune pe baza Z-urilor, platilor cu cardul si facturilor.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 08 Oct. 2017
In cazul in care aveti retetar problema este inregistrarea materiilor prime si a pierderilor.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Expertii nostri

Contabil Senior Georgiana Iovan
Vasta experienta in domeniul contabil, rezolvand cazuri complicate aparute in cateva firme...
contabil sef Violeta Georgescu
Are raspunsuri la orice intrebare legata de formulare, declaratii, impozite si mai ales gaseste...