Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

Logheaza-te utilizand retelele de socializare Login Facebook
Recuperare parola
ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Monografie contabila restaurant

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru restaurant si una pentru o firma de catering. Va multumesc mult!
Adaugata in   Monografii contabile

1 raspuns


la 18 Sep. 2012
Avand in vedere prevederile OMFP 3055/2009 cu modificarile si completarile ulterioare in opinia mea inregistrarile contabile ar fi urmatoarele: Materii prime %=401 301 4426 materiale consumabile: %=401 302 4426 consum materii prime/ consumabile: 601=301 602=302 inreg costuri de productie: 331=711 puteti face analitice pe fiecare produs intrare produse finite in gestiune: 345=711 711=331 vanzare produse finite: 411=% 701 4427 descarcare de gestiune: 711=345 incasare in baza raportului de casa de marcat: 5311=4111 achizitie marfuri: %=401 371 4426 adaosul comercial: 371=% 378 4428 vanzare marfuri : 4111=% 707 4427 incasare in baza raportului de casa de marcat: 5311=4111 descarcare gestiune: 607= % 371 378 4428
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!